26 ian. 2011

Inna: "Sunt cerută în căsătorie la fiecare concert"

Cu toate că are un succes răsunător, Inna spune că banii n-au schimbat-o. Într-un interviu acordat site-ul showbiz.ro, artista a mărturisit că este foarte discretă pe plan personal, de aceea nu a vrut să dezvăluie dacă există o persoană specială în viaţa sa. Cântăreaţa a ţinut să precizeze însă, că primeşte cereri în căsătorie la fiecare concert din partea fanilor.

Găinuşă l-a vizitat pe Huidu: "A mai slăbit şi îi stă foarte bine"

Mihai Găinuşă a mers în vizită la spitalul din Innsbruck, Austria, să-l vadă pe colegul său de emisiune, Şerban Huidu, care a fost internat acolo în urma accidentului de la schi petrecut pe 29 decembrie.

Găinuşă s-a putut bucura de compania prietenului său într-o cafenea din apropierea spitalului, unde cei doi au mers să mai discute pentru că nu s-au mai văzut de ceva vreme. 'Cârcotaşul' susţine că Huidu arată mai bine acum, mai ales că a mai pierdut în greutate.
"Am fost la Innsbruck, l-am aşteptat în hol, n-am mai urcat la el în rezervă, a coborât singur cu liftul, ne-am îmbrăţişat, mi-a zis că i-a fost dor de mine, şi mie de el, am ieşit la o cafenea, alături, unde am mâncat, eu am băut o bere şi el un ceai. Perioada de refacere durează. Am vorbit cu el, merge pe picioarele lui, pedalează pe bicicletă, face exerciţii. Cu schiurile nu mai merge. A mai slăbit şi îi stă foarte bine", a declarat Mihai Găinuşă pentru ring, citat de agentiadepresamondena.com.

CRBL: "Sunt foarte fericit că acum numai eu sug la pieptul soţiei mele"

CRBL, pe numele său real Eduard Andreianu, este un tătic mândru. Fetiţa lui, Alessia Ecaterina a crescut, iar perioada de alăptare s-a încheiat. Artistul a mărturisit că momentul mult aşteptat a sosit, nu trebuie să mai împartă pieptul soţiei sale cu copilul.

CRBL-  foto Facebook
Alessia creşte, zâmbeşte şi a început să semene şi cu maică-sa. Sunt foarte fericit că acum numai eu sug la pieptul Elenei. Până acum trebuia să-l împart cu Alessia, însă ea a crescut şi nu mai papă ţâţă. Acum sunt amândouă ale mele, doar ale mele. Am avut suficientă răbdare", a povestit solistul, pentru ziarul Naţional.

Artistul împreună cu soţia sa, Elena vor pleca într-o vacanţă de relaxare în Austria: „Vom pleca cinci zile în vacanţă, aşa pe fugă, iar pe Alessia o lăsăm pe la bunici".

Citeşte şi: CRBL îşi doreşte şi un băieţel. Soţia însă nu mai vrea copii

Foto | Carmen Popa din Narcisa Sălbatică intră în Casting Nud

Site-ul Bucătărescu.ro anunţă lansarea unui casting naţional online pentru pictorialele pe care artistul Răzvan Voiculescu le va semna. Se caută fete frumoase, cu personalitate, dezinhibate, care pot face rigorilor unui pictorial NUD profesional! 

Diana Gureşoaie s-a despărţit de Tănase: "Nu mai sunt cu Dodel"

Relaţia Dianei Gureşoaie cu fotbalistul Cristi Tănase s-a stins înainte de a face prea mult deliciul publicului, iar bruneta pune despărţirea pe seama plecării sale în cantonament. 
"Nu mai sunt cu Dodel. Ne-am răcit unul de celălalt. Poate relaţia nu era destul de închegată, iar zilele acestea în care el a fost plecat în cantonament au contat", a explicat Diana Gureşoaie, în emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV.
Diana a mărturisit, de asemenea, că numele sub care l-a trecut pe Tănase în telefonul ei este "Strâmbul", aluzie la porecla ei, care este "Strâmba".

George Tal: "Nu am primit nicio palmă de la Daniela Gyorfi"

George Tal a dezvăluit, în emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV, că nu a fost niciodată pălmuit de iubita sa, cântăreaţa Daniela Gyorfi, deşi recunoaşte că poate uneori ar fi meritat. 

"Daniela nu mi-a dat nicio palmă, poate aş fi meritat. Eu sunt un bărbat liber, chiar dacă o să am un copil, şi atunci pot să mai fac un compliment unei alte femei, sau să vorbesc cu altcineva", i-a explicat George Tal lui Cătălin Măruţă, în emisiunea "Happy Hour" de la PRO TV.
George Tal şi Daniela Gyorfi

Dragoş Bucur: "Ed Harris s-a jucat o seară întreagă cu fiica mea"

Actorul Dragoş Bucur a povestit cum a aflat că vedete ale cinematografiei mondiale precum Ed Harris sau Colin Farrell, alături de care a jucat în producţia "The Way Back", sunt "nişte oameni normali". 

Mădălina Drăghici nu şi-a uitat prima iubire: "Eu aveam 17 ani, el era mai mare cu 8 ani"

Protagonista telenovelei "Iubire şi onoare" de la Acasă TV nu a uitat când a simţit prima dată fiorii dragostei şi mărturiseşte că îşi aminteşte şi acum de primul bărbat din viaţa ei.Mădălina Draghici este sigură că nu va putea uita niciodată prima iubire 

Andreea Tonciu, despre rochia de mireasă: "Vreau să aibă cât mai multe pietre, până şi pe chiloţi o să am pietre, şi pe faţă chiar"

Andreea Tonciu îşi caută rochie de mireasă. Ea vrea să se căsătorească cât mai repede şi s-a gândit la toate detaliile.

 

























 "Vreau să aibă cât mai multe pietre rochia mea, până şi pe chiloţi o să am pietre, şi pe faţă, pentru că vreau să fie aşa în stil indian. Vreau să fie foarte sexy rochia mea de mireasă", a declarat Andreea Tonciu, la Kanal D.

Andreea Tonciu şi-a făcut planuri şi ştie cum vrea să arate sala în care va fi petrecerea de nuntă, iar cristalele vor fi peste tot, inclusiv pe mesele invitaţilor.

"Când o să fiu mireasă, vreau să fiu ca păpuşa Barbie. Sala vreau să fie alb şi argintiu, iar pe masa invitaţilor vor fi cristale pentru că sunt înnebunită după ele", a mai spus iubita lui Mitea.

Bianca contraatacă: "Cotabiţă are probleme cu capul! Toţi expiraţii se iau de mine"

Bianca Drăguşanu se simte atacată din toate părţile. Asistenta lui Dan Capatos spune că nu înţelege de ce până şi Gabriel Cotabiţă a ajuns să vorbească despre ea şi îşi dă cu părerea despre cum arată şi operaţiile sale estetice.



























Oana Lis se operează ca să fie virgină în noaptea nunţii

Oana Lis face aproape orice ca să îşi satisfacă bărbatul.













Dacă nu demult s-a îmbrăcat în sexy pentru o şedinţă foto, acum blonda este dispusă să şi sufere ca Viorel Lis să îi cadă la picioare. Drept urmare, Oana se gândeşte serios să facă o intervenţie chirurgicală care să o ajute să fie din nou virgină.


"Mă gândeam acum, înainte de nuntă să-mi fac o operaţie de himenoplastie, să fiu fată mare în noaptea nunţii!"
a scris Oana pe Facebook.



Uite ce chiloţi o să poarte Ramona Gabor în noaptea nunţii

Ramona Gabor l-a primit în vizită pe reporterul Kanal D, Marius Niţă, căruia i-a arătat o parte din bagajele cu care s-a întors din America, unde a fost în vizită la sora sa Monica Columbeanu. 

Dezastru in Photoshop: Kim Kardashian are talia unui copil - FOTO

Fotografia cu Kim de pe coperta celei mai noi editii ale revistei Inland Empire a starnit un scandal monstru in America.

Uite ce de bunaciuni vor sa fie la Neatza - VIDEO

Dupa ce Daniela Crudu a eliberat locul pe care-l ocupa in cadrul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani", cei doi prezentatori au pornit un casting la nivel national pentru a-si completa echipa.

Laurette s-a chinuit sa-si tina sanii acasa la sedinta foto - VIDEO

Frumoasa mulatra a fost prezenta in studiourile Click.

Fostul iubit al Deliei, anchetat de DNA! Afla de ce!

Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei matache, impreuna cu Dan Leasa, fostul prieten al Alinei Crisan sunt anchetati de DNA pentru un prejudiciu de 20 de milioane de euro.

Madalina Dragici:

Actrita povesteste in premiera despre prima relatie de dragoste, care a durat 4 ani.

Will.I.Am de la Black Eyed Peas a pus ochii pe Inna!

Iata ca Inna s-a ales cu cateva lucruri bune in urma festivalului NRJ din Franta, desi a pierdut in fata lui Justin Bieber.

Nicoleta Dragan, obraznica cu acadeaua-n gura, intr-un pictorial incendiar - FOTO

Nicoleta Dragan, absolventa a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene, a pozat in ipostaze incitante intr-un pictorial pentru Onlinecafe.

Adelina, platita in baclavale pentru super-rating!

In timp ce unii iau super bonusuri pentru performanta, Adelina se multumeste cu dulciuri turcesti.

Printesa Lia, catre Madalin Ionescu: "Daca vom mai face un copil, vreti sa fiti bona lui?"

Printul Paul de Romania si printesa Lia au fost invitati in platoul emisiunii "Drept la tinta", de la Kanal D, pentru a vorbi despre planurile lor, iar la un moment dat cei doi au fost intrebati daca vor mai face un copil.

Robert Redford: "Vreau sa fac filme, nu sa vorbesc despre ele"

Robert Redford este protagonistul dramei "Cei mai frumosi ani", productie de doua ori castigatoare a premiului Oscar si Globul de aur.


Will.I.Am a devenit director de creatie la Intel Corp

Will.I.Am, membrul trupei Black Eyed Peas, este noul director al departamentului de creatie si inovatie din cadrul grupului Intel Corporation, anunta Mediafax.ro.
Will.I.Am a devenit director de creatie la Intel Corp

Medicul lui Michael Jackson a pledat nevinovat - VIDEO

Conrad Murray, fostul medic al lui Michael Jackson, a pledat nevinovat in cazul mortii megastarului.

Medicul lui Michael Jackson a pledat nevinovat - VIDEO

Dan Denes de la Fly Project s-a logodit


Dan Denes si-a cerut iubita de sotie in timpul unui sejur romantic la Paris, anunta ziarulring.ro.
Dan Denes de la Fly Project s-a logodit


Mike Tyson a devenit tata pentru a opta oara

Mike Tyson si sotia lui Lakiha au devenit parintii unui baietel.
Mike Tyson a devenit tata pentru a opta oara


Scandal intre iubita lui Ilie Nastase si fostul sau iubit - VIDEO

Brigitte Sfat se afla in centrul unui scandal cu fostul sau iubit, striperul Ricky.

Scandal intre iubita lui Ilie Nastase si fostul sau iubit - VIDEO


Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit parinti

Penelope Cruz a nascut primul ei copil la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles.
Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit parinti


25 ian. 2011

Crudu a sarbatorit in bar debutul la Capatos

Luni, Daniela Crudu nu s-a mai trezit dimineata devreme, ci s-a culcat noaptea tarziu. Bruneta a debutat ca asistenta la "Un show pacatos" (Antena 1) si i-a facut fata cu brio experimentatei Bianca Dragusanu.
Crudu a sarbatorit in bar debutul  la Capatos



I-am pipait sanii siliconati ai lui Laurette

La interviul realizat pe click.ro de Alina Erimia, un internaut a provocat-o pe jurnalista de la Click! sa-i maseze sanii siliconati ai lui Laurette.
I-am pipait sanii siliconati ai lui Laurette
"Doamne fereste!", a strigat Alina in prima faza, aceasta recunoscand ca nu a pus niciodata mana pe silicoane.
Laurette n-a parut sa fie deranjata de provocarea lansata. Mai mult, i-a oferit sansa Alinei sa-si satisfaca curiozitatea. "Vrei sa pui mana? Sunt tari!"
Doar de un deget a fost nevoie ca Alina Erimia sa fie convinsa de fermitatea bustului creolei si sa noteze: "Sunt ca o mingiuta."
Frumoasa Laurette a facut o vizita la studioul foto Click! pentru a ne arata in exclusivitate frumosii sai sani, dobanditi dupa vizita la medicul chirurg.
Mulatra a acceptat invitatia Click! de a poza in costumatii foarte sexy, in cadrul unei sedinte foto incendiare.
In plus, Laurette a avut pe parcursul interviului si un moment gen "Basic instict" in care si-a aratat chiloteii.

sursa:

Simona Sensual a vrut sa-si dea demisia de la Un Show Pacatos! Dan Capatos a convins-o sa ramana

Simona Sensual a declarat ca ii place foarte mult jobul de reporter special al emisiunii "Un show pacatos" si ca este mandra ca poate face aceasta meserie.
Simona Sensual a vrut sa-si dea demisia de la Un Show Pacatos! Dan Capatos a convins-o sa ramana
Deranjata de faptul ca pe postul sau au debutat in forta si asistentele Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, Simona Sensual a decis sa se retraga din scena, crezand ca cele doua vor sa ii ia locul, numai ca Dan Capatos nu o lasa pe Simona sa renunte la jobul de reporter special al emisiunii sale, iar fosta iubita a lui Maharu a acceptat propunerea acestuia.
"Intelegerea noastra nu s-a schimbat. Tu vei fi reporterul nostru special, iar Bianca si Daniela vor face alt fel de interviuri. Asadar ne vedem joi, da?", a intrebat-o Capatos pe Simona.
Sensuala a acceptat aproape tacit, dupa ce a spus ca ii place foarte mult sa faca acest job.
"Am facut aproape un an aceasta rubrica pe care se bat cat mai multe fete si consider ca a fi reporter special de monden a devenit o tinta pentru multe fete. Ma simt foarte bine in pielea unui reporter de temut si mi-ar fi foarte rau sa renunt. Da, ne vedem joi.", a declarat Simona Sensual.


sursa:

Cearta cu Nutu l-a costat 20.000 euro pe Maharu!

Dupa ce Nutu Camataru l-a pus la respect in vazul lumii intr-un restaurant din Drumul Taberei, Nicu Maharu a incercat sa uite totul, in stilu-i caracteristic: cu bautura si jocuri de noroc.
Cearta cu Nutu l-a costat 20.000 euro pe Maharu!
A pierdut insa la ruleta, in doar patru ore, aproape 20.000 de euro.
VICII. Suparat si baut, Maharu s-a refugit intr-un cazinou, unde in doar patru ore a pierdut o mica avere Nicolae Molea, zis Nicu Maharu, a picat in depresie dupa ce a fost umilit in public de Ion Balint, alias Nutu Camataru, care l-a apostrofat sa-si vada lungul nasului si sa nu se dea mai smecher decat este. Dupa discutia purtata in interiorul unui restaurant din cartierul bucurestean Drumul Taberei, Maharu s-a asezat cuminte la masa lui si a incercat sa nu mai iasa in evidenta, ca sa nu-l supere pe Nutu. De necaz, a baut pahar dupa pahar si, spre dimineata, cand era bine aghezmuit, fostul iubit al Simonei Sensual s-a ridicat de pe scaun, a chemat un taxi si s-a dus direct la un cazinou din centrul Bucurestiului. Aflat intr-o stare avansata de euforie bahica, Maharu a "spart" la ruleta aproape 20.000 de euro. Contactat de reporterii CANCAN, el a marturisit ca a pierdut suma respectiva la cazinou, insa a infirmat episodul de la restaurant. "Intr-adevar,
m-am intalnit cu Nutu, insa nu am avut nicio discutie in contradictoriu. Nu suntem nici dusmani, nici prieteni. Ne-am salutat si atat. A fost o conversatie scurta. Dupa aceea am plecat la cazinou si am jucat toti banii. Am pierdut peste 800 de milioane de lei vechi. Asta e Uneori castigi, alteori pierzi", a declarat Maharu pentru CANCAN.

Discutie cu scantei
Desi Nicu Maharu sustine ca discutia dintre el si Nutu Camataru a fost una banala, unul dintre clientii localului, care a asistat la intreaga scena, a dezvaluit in editia de ieri a cotidianului nostru ca dialogul n-a fost tocmai prietenos. "La inceput, Maharu era vorbaret, gesticula, dar a inlemnit cand Nutu a aratat cu degetul spre el. () Maharu s-a schimbat la fata. () Pana dimineata nu a mai zis nimic, a stat spasit la masa lui", a povestit martorul ocular.



sursa:

S-a retras din scandal

Devenit tinta unor acuzatii teribile care implica droguri, femei si sex, fiul cel mic al lui Ion Dolanescu a intrat ieri in silenzio stampa. Dragos a refuzat sa dea orice fel de declaratii, dorind sa-si pastreze decenta in ziua in care, daca ar mai fi trait, rapsodul ar fi implinit 67 de ani.
S-a retras din scandal
Hotarat. Dragos Dolanescu vrea sa dea o lectie celor care incearca, din punctul lui de vedere, sa pangareasca memoria tatalui sauAflat in plin scandal dupa ce fiul bucataresei lui Ion Dolanescu a facut o serie de dezvaluiri scandaloase din trecutul lui, mentionand, in exclusivitate pentru CANCAN, o petrecere la care Dragos Dolanescu a incercat sa drogheze doua femei pentru a intretine raporturi sexuale cu ele, fiul cel mic al regretatului rapsod a incetat sa mai dea declaratii in apararea lui. Acesta s-a retras pentru o zi din media, hotarat sa-si comemoreze tatal, care, pe 25 ianuarie, ar fi implinit 67 de ani. "Astazi (n.r. - ieri) nu vreau sa fac nicio declaratie in legatura cu niciun scandal. Astazi este ziua in care s-a nascut tatal meu si despre el ar trebui sa vorbeasca lumea", ne-a declarat Dragos. Pentru ca exista o diferenta uriasa de fus orar intre Costa Rica si Romania, acesta s-a trezit in toiul noptii pentru a se asigura ca slujba de pomenire a tatalui sau va avea loc asa cum se cuvine. Dragos a luat legatura telefonic cu parintele Caramizaru, un apropiat al lui Ion Dolanescu, si a comandat flori pe care le-a trimis printr-un cunoscut la mormantul artistului. Mai mult, seara, Dragos a mers cu familia lui la o biserica din Costa Rica, unde l-a pomenit pe tatal sau si s-a rugat pentru sufletul lui.



sursa:

Connect-R incalzire cu whisky si tigari

Ori de cate ori sustine concerte in cluburi, artistul joaca rolul "baiatului rau": canta hip-hop, poarta haine largi, ochelari de soare si codite "rasta", la care asorteaza un pahar si o tigara.
Connect-R incalzire cu whisky si tigari
Connect-R coboara reptele atent sa nu verse paharul Satisfacut. Artistul ii multumeste celui care i-a dat o tigaraShow-urile lui Connect-R nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cu un repertoriu de succes, miscari scenice de impact si o voce care se bucura doar de critici pozitive, artistul reuseste sa-si ridice publicul in picioare. Se pare, insa, ca pentru toate acestea, are nevoie de un intaritor inainte de spectacol. Connect-R a fost fotografiat luandu-si portia de energie inainte de a urca pe scena unui club din Capitala. Cu microfonul in mana, cantaretul a mers la bar si a comandat un whisky, a cerut o tigara si le-a savurat tihnit inainte de inceperea concertului.



sursa:

Piersic il reinvie pe Margelatu

Dupa 24 de ani, Florin Piersic se va transforma din nou in "Margelatu", cu ocazia inaugurarii cinematografului din Cluj care ii va purta numele. Seducator.
Piersic il reinvie pe Margelatu
Florin Piersic a rupt inima telespectatoarelor cu rolul "Margelatu"Cu 24 de ore inainte de ziua sa de nastere, Florin Piersic se va urca pe un cal alb si va imbraca din nou hainele celebrului personaj "Margelatu", pentru a vedea cum a fost modernizat un cinematograf ce-i va purta numele. Fostul cinema Republica a fost dotat cu fotolii, sunet Dolby Digital si proiectare 3D. In ziua de 27 ianuarie, cand actorul implineste 75 de ani, la Cinematograful "Florin Piersic" vor rula patru filme din seriile "Margelatu" si "Haiducii".


sursa:

Oana Roman vorbeste despre o relatie secreta

Oana Roman a avut destule povesti de dragoste, care de fiecare data au sfarsit prost. Pentru a evita toate compatimirile prietenilor, vedeta a lansat zvonul ca ar avea o relatie secreta, lucru infirmat de apropiati.
Oana Roman vorbeste despre o relatie secreta
Oana Roman viseaza la printul ei Conform Oanei, relatia secreta dureaza de mai bine de patru ani, insa nu doreste sa-l faca public pe barbatul care i-a pus
inima pe jar. Fiica lui Petre Roman nu neaga relatiile pasagere cu care a tot aparut in ultimele luni, explicand ca adevaratele sale sentimente se indreapta catre acest barbat misterios. Oricat de convingatoare vrea sa fie Oana, apropiatii nu cred deloc in aceasta poveste de dragoste, punand totul pe seama dorintei vedetei de a scapa de intrebarile legate de viata amoroasa. Apropiatii ei sustin ca Oana vine in continuare singura in excursii sau la evenimente, pentru ca nu exista niciun iubit secret.

sursa:

Simona Sensual: Nu mai vreau sa fiu reporter

Simona Sensual considera ca prezenta ei este inutila in echipa emisiunii "Un Show Pacatos" de la Antena 1 si a hotarat sa demisioneze. Mofturoasa.
Simona Sensual: Nu mai vreau sa fiu reporter
Simona Sensual nu vrea sa lucreze in grupLezata de faptul ca pe palierul ei de actiune, acela de reporter al emisiunii "Un Show Pacatos", au debutat si asistentele Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, Simona Sensual a decis sa se retraga din scena. Blonda ne-a declarat ca nu va mai realiza faimoasele sale interviuri. "Nu vreau sa se inteleaga ca sunt suparata pe cineva, pentru ca nu ar fi adevarat. M-a deranjat putin faptul ca nu am fost si eu anuntata ca si ele vor face interviuri, dar nu asta este motivul. Eu chiar sunt mandra ca postul meu de reporter a devenit atat de ravnit, inseamna ca am facut o treaba buna. Nu voi pleca la alte emisiuni sau televiziuni, pentru moment ma odihnesc", ne-a spus Simona.

sursa:

Marinela Avadani si Roxana Ungureanu s-au batut in masina!

Timp de doua luni, Roxana Ungureanu si Marinela Avadani au fost nedespartite. Prietenia lor s-a subrezit inainte de Craciun, dar s-a terminat irevocabil weekendul trecut, cand Roxana i-a intins o cursa Marinelei pentru a o pedepsi ca a iesit la film cu unul dintre fostii ei iubiti.
Marinela Avadani si Roxana Ungureanu s-au batut in masina!
Masina Roxanei a fost "ringul" de lupta al fetelorWeekendul trecut, Marinela Avadani si Roxana Ungureanu au avut o intalnire de gradul despre care s-a auzit in tot orasul. Umbla vorba prin cercurile mondene ca acestea s-au paruit si s-au injurat in masina Roxanei, unde s-au aprins din cauza unui barbat. Se pare ca Roxana a luat foc in momentul in care a aflat ca "prietena" ei Marinela a iesit in oras cu un fost iubit de-al ei. A sunat-o si i-a intins o cursa, chemand-o in oras sub un alt pretext - sa-i aduca banii, 700 de euro, pe care ii datora pe niste rochii. Marinela s-a conformat si a mers la intalnire insotita de o prietena. A urcat in masina, chiar pe "locul mortului", Roxana si cele doua amice ale ei o asteptau - pregatite. Desi in momentul de fata exista un alt barbat in viata sa, Ungureanu i-a imputat faptul ca se da la fostii ei si a sarit la bataie. Potrivit zvonurilor, in autoturism s-a incins un meci in toata regula. "Prefer sa nu comentez acest incident. Tin insa sa mentionez ca nu a fost chiar o bataie ci mai mult o altercatie. Eu si Roxana nu mai suntem prietene din decembrie, pentru ca asa am simtit ca este mai bine pentru mine. Fata este o obsedata! Sincer, mi-e mila de ea. Din cauza atitudinii pe care o are isi pierde toate prietenele", ne-a declarat, dezgustata, Marinela Avadani.
Combinata cu un miliardar insurat
In mod cert, in cazul Roxanei Ungureanu, episodul de weekendul trecut nu a fost decat o rabufnire de orgoliu si nu o gelozie nebuna din cauza unui iubit pierdut. In momentul de fata, bruneta are un iubit secret, bogat, dar si insurat. Detalii picante despre acest subiect gasiti in cel mai nou numar al revistei Spy ce se afla deja pe piata.