25 ian. 2011

Cearta cu Nutu l-a costat 20.000 euro pe Maharu!

Dupa ce Nutu Camataru l-a pus la respect in vazul lumii intr-un restaurant din Drumul Taberei, Nicu Maharu a incercat sa uite totul, in stilu-i caracteristic: cu bautura si jocuri de noroc.
Cearta cu Nutu l-a costat 20.000 euro pe Maharu!
A pierdut insa la ruleta, in doar patru ore, aproape 20.000 de euro.
VICII. Suparat si baut, Maharu s-a refugit intr-un cazinou, unde in doar patru ore a pierdut o mica avere Nicolae Molea, zis Nicu Maharu, a picat in depresie dupa ce a fost umilit in public de Ion Balint, alias Nutu Camataru, care l-a apostrofat sa-si vada lungul nasului si sa nu se dea mai smecher decat este. Dupa discutia purtata in interiorul unui restaurant din cartierul bucurestean Drumul Taberei, Maharu s-a asezat cuminte la masa lui si a incercat sa nu mai iasa in evidenta, ca sa nu-l supere pe Nutu. De necaz, a baut pahar dupa pahar si, spre dimineata, cand era bine aghezmuit, fostul iubit al Simonei Sensual s-a ridicat de pe scaun, a chemat un taxi si s-a dus direct la un cazinou din centrul Bucurestiului. Aflat intr-o stare avansata de euforie bahica, Maharu a "spart" la ruleta aproape 20.000 de euro. Contactat de reporterii CANCAN, el a marturisit ca a pierdut suma respectiva la cazinou, insa a infirmat episodul de la restaurant. "Intr-adevar,
m-am intalnit cu Nutu, insa nu am avut nicio discutie in contradictoriu. Nu suntem nici dusmani, nici prieteni. Ne-am salutat si atat. A fost o conversatie scurta. Dupa aceea am plecat la cazinou si am jucat toti banii. Am pierdut peste 800 de milioane de lei vechi. Asta e Uneori castigi, alteori pierzi", a declarat Maharu pentru CANCAN.

Discutie cu scantei
Desi Nicu Maharu sustine ca discutia dintre el si Nutu Camataru a fost una banala, unul dintre clientii localului, care a asistat la intreaga scena, a dezvaluit in editia de ieri a cotidianului nostru ca dialogul n-a fost tocmai prietenos. "La inceput, Maharu era vorbaret, gesticula, dar a inlemnit cand Nutu a aratat cu degetul spre el. () Maharu s-a schimbat la fata. () Pana dimineata nu a mai zis nimic, a stat spasit la masa lui", a povestit martorul ocular.



sursa:

0 comentarii: