26 ian. 2011

Foto | Carmen Popa din Narcisa Sălbatică intră în Casting Nud

Site-ul Bucătărescu.ro anunţă lansarea unui casting naţional online pentru pictorialele pe care artistul Răzvan Voiculescu le va semna. Se caută fete frumoase, cu personalitate, dezinhibate, care pot face rigorilor unui pictorial NUD profesional! 


Modelele trebuie să aibă 18 ani împliniţi şi să trimită un CV, datele de contact şi fotografii reprezentative la office@bucatarescu.ro. Selecţia este deschisă fetelor din toată ţara, cu sau fără experienţă în domeniu. Cele mai interesante modele vor beneficia de o şedinţă foto marca Răzvan Voiculescu, urmând a fi promovate în presa naţională, pe site-urile partenere şi la tv, după modelul prin care au fost promovate vedetele Bucătărescu: Adina Barbu, Roxana Papas, Roxana Tănase, Andreea Popescu, Raluca Olariu, Iulia Mladin - Miss Facebook şi nu numai.
Prima concurentă este Carmen Popa, are 26 ani, şi este din Bucureşti. Este model, are 1,72 m înălţime şi 50 kg, dimensiunile pentru bust-talie-şolduri fiind 88-60-89. Ea a absolvit Facultatea de Management Economic, dar şi cursuri de coregrafie cu Aglaie Gheorghe, actorie, canto cu Ozana Barabancea şi Viorela Filip, salsa cu Willmark .
În 2005, a fost dublura actriţei Tara Reid în "Incubus", având apariţii şi în alte filme cu distribuţie internaţională, între care "Second in Command" cu Jean-Claude Van Damme. La televiziune, a apărut în serialele "Fete cu lipici", "La servici", "Divertis" - la PRO TV sau "Narcisa sălbatică" la Antena1 (rolul presupunând inclusiv scene de sex în trei şi lesbianism).

0 comentarii: